вторник, 30 ноември 2010 г.

Пясък, Sony, Nikon и предлага 500 MB в секунда карта с памет с повече от 2TB капацитет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/sandisk-sony-and-nikon-propose-500mb-per-second-memory-card-wi/:
Докато CompactFlash асоциация scoots заедно с максимална скорост на предаване на 167MB за секунда под съобщи своята CF6.0 спецификация, SanDisk, Sony и Nikon вече са с поглед към бъдещето. Триото са само официално предложи нов формат на картата с памет, който превключва от PATA към PCI Express сериен интерфейс за постигане на пренос на данни до 500 мегабайта в секунда, с потенциал за разширяване на максималния капацитет за съхранение повече от 2 терабайта. Предложеният пакет от спецификации, съвети по високите изисквания за работа скоро ще бъдат изправени като DSLRs и видеокамери са актуализирани, за да улови непрекъсната поредица от снимки на масови изображения RAW и все по-високи разделителна способност видео. Естествено, спец. също така дава възможност photogs да прехвърлят своите находки на данни по-бързо на компютри за последваща обработка и комбинира висока скорост на пренос с система на претегляне за удължаване живота на батерията. В CompactFlash асоциация вече обяви нова работна група за изучаване на предложението. Canon е Shigeto Kanda, CFA председател на борда, трябваше да каже,
Бъдещето професионална фотография и видео приложения ще изискват карти памет с по-бързо четене / запис на скорости. Разработването на нови карти с висока производителност стандарт със сериен интерфейс ще отговори на нуждите на професионалните индустрия изображения за години напред и отвори вратата за вълнуващи нови приложения.
Звучи като мълчаливо съгласие за нас. И наистина, всичко, което носи Sony и Пясък заедно на бъдещия формат за съхранение следва да се разглежда като положителна стъпка. Освен ако, разбира се, вие сте на SD Card Association .

Продължавам четене Пясък, Sony, Nikon и предлага 500 MB в секунда карта с памет с повече от 2TB капацитет

Пясък, Sony, Nikon и предлага 500 MB в секунда карта с памет с повече от 2TB капацитет първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 ноември 2010 год. 01:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар