вторник, 30 ноември 2010 г.

Google официално да се изправи ЕС антитръстово разследване през нелоялни конкуренти downranking от търсенето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/30/google-to-face-formal-eu-investigation-over-unfair-downranking-o/:
Още през февруари, Европейският съюз обяви намерението си да изглеждат по обвинения , предявени срещу Google, че търсенето не е лидер класиране конкурентите си честно на резултатите тя е издала. Е, това проучвателната мисия изглежда са разкрити най-малко някои намек за неточности от страна на Google, тъй като сега хвърли на "предварителен" етикет и се превърна в пълно нарушаване на антитръстовите правила на сондата. Оригиналът оплаквания са от EJustice.fr, Foundem.co.uk и услуги на Microsoft за сравняване на цени Ciao, и те са все още на базата на разследването, въпреки че второстепенните въпроси, като например условия на Google за рекламодателите и начина, по който следи рекламна кампания данни, също ще бъдат разгледани.

Google официално да се изправи ЕС антитръстово разследване през нелоялна downranking от търсенето конкуренти първоначално се появи на Engadget на Вто, 30 Ное 2010 06:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар