събота, 11 юни 2011 г.

иПхоне вози Атлантида у свемир, где нико не може чути крик свој звук звона

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/iphone-rides-atlantis-into-space-where-no-one-can-hear-its-ring/:
Паметни телефони су да ће простор за неко време сада - добро, техницки у близини простора у већини случајева - али дефинитивно уради начине, укључујући "шатл" направљене од стиропора пива хладњака . Али стварни Спаце Схуттле Атлантис је требало да заврши своју коначну путовање са пар простор спреман за иПхоне, 4 корисника на броду. Након пристајања уз Међународну свемирску станицу, астронаути користе телефоне, а не да постане градоначелник Фоурскуаре простора, чини се, већ да покренете апликацију позвао Спацелаб за ИОС. Дизајниран од стране Хјустон Одисеја за истраживање свемира, апликација садржи број навигацију алата који ће тестирати камере иПхоне и жироскопа, поред самоконтроле експеримент који ће открити ефекти радијације на уређајима. Спаце Схуттле Лаунцх је оквирно заказан за 8. јул, али је у међувремену чак и земљу везани за Астро-немати (Авв) могу подићи апликације за $ 1. следећи извор везу.

иПхоне вози Атлантида у свемир, где нико не може чути крик своје звона првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 07:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВентуреБеат | Соурце Одисеја за истраживање свемира | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар