събота, 11 юни 2011 г.

Роџер Еберт је Велика Филмови апликација хитова ИОС уређаја, повлачи се из Нетфликс препоручује криза

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/roger-eberts-great-movies-app-hits-ios-devices-pulls-you-from/:
Боре да одлуче о неколико филмова да гледа овај викенд? Онда увек можете прегледати чврсте сугестије Роџер Еберт је у току Велике Филмови серије, који је сада доступан у форми погодан апликација за иПхоне, иПад и иПод тоуцх (мада не оптимизован за иПад, нажалост). Поред више од 300 гостију из кеца у рукаву да Иојимбо, апликација нуди и потпуно претражива фотографија детаље за сваки филм у серији, као и линкове за додавање филма на Нетфликс реду, или купите од Амазон и способност да сопствену листу онога што сте видели и шта желите да видите. Још увек нема назнака о издању за Андроид или друге платформе још увек, али ИОС корисници могу да зграбите апликација сада за $ 0,99 преко иТунес-линка испод.

Роџер Еберт је Велика Филмови апликација хитова ИОС уређаја, повлачи се из Нетфликс препоручује криза првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 22:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк @ Ебертцхицаго (Туиттер) | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар