събота, 11 юни 2011 г.

Датаманцер Стеампунк ​​лаптоп сада доступан за анацрхронистиц преднаруџбу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/datamancer-steampunk-laptop-now-available-for-anacrhronistic-pre/:
Датаманцер Стеампунк ​​лаптоп
Заиста се надамо да сте нисте уморили од порасла Стеампунк ​​током година. Преко-засићене? Пассе? Можда, али и даље постоји нешто неоспорно заводљивог о спој викторијанског доба механике и савремене технологије. Зато, чак и три године након што смо први пут ухватили увид у то, ми смо прилично одушевљена да чујемо да је Датаманцер Стеампунк ​​лаптоп је заиста доступна за куповину. Детаљна спецификација нису понудили, ми само знамо да ће то функција "најсавременије унутрашње компоненте", али можемо вам рећи да се јато од опција за прилагођавање. Можете да изаберете све од дрвета мрља боје, фонтове са тастатуром, да поклопци гравираног месинга или Цлоцкворк зупчаника као оригинални дизајн (осим ових ће се окренути и обележите). Можете унапред наручити сада једна (на извору Линк) за $ 5.500 - здрава попуст од процењене цене једном производње на овим један-на-а-врсте машина удараца на опрему ($ 7,500 +). Сада ми је само да одлучите између хране и изнајмити, односно дело ПЦ уметности.

Датаманцер Стеампунк ​​лаптоп сада доступан за анацрхронистиц преднаруџбу првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 17:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Датаманцер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар