събота, 11 юни 2011 г.

Извештај о Раду Владе налази ЛигхтСкуаред'с ЛТЕ меша са ГПС - колор нас изненадили

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/government-report-finds-lightsquareds-lte-interferes-with-gps/:
Извештај о Раду Владе налази ЛигхтСкуаред'с ЛТЕ меша са ГПС - колор нас изненадили
Нико није рекао купање велики САД у ЛТЕ ће бити лако, али само хитови даље долазе на Фалконе и сарадњу. Пратећи се на извештаје и забринутости у вези ЛигхтСкуаред је могуће сметње, владина студија је утврдила да је одијело предложени широкопојасне мреже заиста омета ГПС сигнала. Према подацима Националне ПНТ инжењерство форум, савезни саветодавна група која је обавила истраживање, ЛикхтСкуаред мрежа прекинут ГПС сигнала за све уређаја тестираних у овој области. У извештају се наводи ОнСтар, Гармин, Јохн Деере, хитне службе, ФАА и НАСА међу онима који су погођени сметње. И ЛигхтСкуаред и ГПС-индустрији заказани су да представе своје тестове на разматрање ФЦЦ следеће недеље. Вест није баш шокантан, али то свакако не слути на добро за амбициозне ЛТЕ мрежу.

Извештај о Раду Владе налази ЛигхтСкуаред'с ЛТЕ меша са ГПС - колор нас изненадили првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 19:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Уалл Стреет Јоурнал | Соурце ПНТ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар