сряда, 27 юли 2011 г.

Дрифт Иновација представио компактни Дрифт ХД и даље за своје екстремне лакрдије (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/drift-innovation-unveils-compact-drift-hd-still-up-for-your-ext/:
Љубитељ снимање екстремних смрти пркосећи зауставе, али наћи тренутне кацигу камера сувише незграпно дарн? Дрифт је креативно име Погон ХД може да стане рачун, јер фирме успели да уклопе 170 степени видног поља објектива покретном / ЛЦД, комбо од ХД170 , у 25 одсто мањем паковању. Девет мегапиксела 1080п пуцачина поседује јато од редизајнираног држачима, заменљиве сочива и подршку за 32ГБ мицроСД картице, што му омогућава да цхуггин 'где би мање камере иначе звали оставку. Повезивање наркомане ће такође несвести на укључивање микро-ХДМИ и 2.5мм улаз за микрофон. Нисмо баш бију са ХД170, али то $ 369 Макеовер мозе бити довољно да промени наше умове. Ако сте од жеље да сазнају за себе, Дрифт ХД ће бити доступна 31. августа, али нам услугу и задржи очи на снегу - ми не би желео да заврши као овај момак .

Наставити читање Дрифт иновације представио компактни Дрифт ХД и даље за своје екстремне лакрдије (видео запис)

Дрифт Иновација представио компактни Дрифт ХД и даље за своје екстремне лакрдије (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 00:21:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дрифт иновације (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар