сряда, 27 юли 2011 г.

Боеинг и БАЕ партнера да стави ласер на митраљез, учинити свет бољим местом

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/boeing-and-bae-partner-to-put-a-laser-on-a-machine-gun-make-the/:
Аутоматизоване, компјутерски циљање митраљези су добро у стисак, али понекад ставља 180 25мм пужеви доле низ сваки минут једноставно није довољно. Понекад вам је потребно мало више енергије, а то је када се ремен ласер на ту ствар. Боеинг и БАЕ су партнерства до преузме постојеће Мк 38 Мод 2. Систем Митраљез, која нуди 25мм М242 барел, а пар је са Боеинг усмерена енергетског система . Резултат лепа машина се зове Мк 38 Мод 2 тактичке ласерски систем, који нуди могућност да водени и топле метала и још врелија фотона против било мета би се усудио доћи у домету. Ова интеграција је рекао да би за ове надоградити турретс да се лако инсталира и контролисана на нашем бродова, пловила која су, за сада, још увек заглави на води. Очигледно и даље смо далеко неколико година од мотора таласа Мотион и ФТЛ бојни путовања.

Наставити читање Боеинг и БАЕ партнера да стави ласер на митраљез, учинити свет бољим местом

Боеинг и БАЕ партнера да стави ласер на митраљез, учинити свет бољим местом првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 08:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар