сряда, 27 юли 2011 г.

Уређивачку: Аппле званично преко оптичког драјва, за боље или лошије

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:
Не допада ми се. Ни један јота. Али искрено, не много важно - Аппле-ов званично завршили са оптички уређај, и нема доказа више упадљиво јасно него средином 2011 освежавања својих Мац мини. Прошле године, да Бантам кутија је стигао са $ 699 цена ознаку, ПЕП у кораку и личност која би могла шарм и најтврдокорнији Десктоп власника. Ове године, $ 599 модела се појавило на мом прагу обећава исто, али уместо тога достављен приметан пад у стварном функционалности. Аналитичари су тврдили да бисте могли конопац УСБ СуперДриве за нови мини и уштедите 20 у процесу у односу на Опремити прошле године, али ослањајући се на кабловским додатне опреме иду руку под руку са лепотом и једноставношћу? Не, и ја сам сваки разлог да верујемо да ће Аппле слажу.

Упркос очигледне - да потрошачи би куповали мини да се смањи чист терет оперативних замршена Десктоп подешавање - Аппле-ов отишао и повуцен оно што је постао сортирано у оба Мац и ПЦ слично. Годинама, ОДД су стандардне карту, предење ЦД, ДВД, ХД-ДВД ( ипак кратко ) и Блу-раи дискове, да не помињемо неке друге формате које није урадила много да заслужују пажњу. У поређењу са већином све остало у технологији универзуму, покушао-и-прави оптички драјв је успео да се дружим и ван онога што је творац вероватно имали на уму, али је прилично очигледно да 2011 је ОДД оно 1998 био је да дискетну јединицу . Најмање у уму једног Стивен П. Послови.

Наставити читање Едиториал: Аппле званично преко оптички диск, за боље или лошије

Уређивачку: Аппле званично преко оптичког драјва, на боље или горе првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар