сряда, 27 юли 2011 г.

БоокБоок иПхоне 4 случају служи и као новчаник, покушаји да се превари минијатурних Лудисти

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/27/bookbook-iphone-4-case-doubles-as-wallet-attempts-to-fool-minia/:
Дакле, коначно сте прихватили реалност да смарт телефони нису пролази хир, али ти си ништа мање забринути да би специјални Тецх-мрзи у свом животу се кука да сте напустили читање књига за флингинг несрећна птица . Даље сте забринути да нећете имати места у мршава фармерке и за новчаник и иПхоне-у. Па, то звучи као Дванаест Југа БоокБоок иПхоне 4 случаја је вама и вашим смешан смартпхоне-конверзије анксиозност покривена. Мало у кожном повезу рукав, не само маске ваш иПхоне у ономе што изгледа као минијатурни Библију обавезујуће, али такође делује као домаћин на садржај вашег новчаник у. Ако сте у потрази за будалу људи да мисле да заиста читате мали Томе под називом БоокБоок, случај може бити ваш за $ 60 на извору линку. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање БоокБоок иПхоне 4 случају служи и као новчаник, покушаји да се превари минијатурних Лудисти

БоокБоок иПхоне 4 случају служи и као новчаник, покушаји да се превари минијатурних Лудисти првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 27 Јул 2011 04:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дванаест Југ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар