неделя, 19 юни 2011 г.

Бусхнелл БацкТрацк Д града личне ГПС вас одводи кући, показује вам како да сте добили ту

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/bushnell-backtrack-d-tour-personal-gps-takes-you-home-shows-you/:
Видели смо наше фер удео једноставанпод-садржану ) ГПС јединица, али Бушнел БацкТрацк Д града баца само довољно трикове да би наш унутрашњи техно-планине-човек саливација. Д-града заобилази плочи мапе и скретање-по-скретање смера за пет једноставних рута и дигитални компас. Изгубити свој пут? Само пратите стрелице назад на камп. Када дођете кући, можете да депонија податке планинарење у примени мапа Бушнел, која ће вам показати тачно где сте били, колико сте путовали, и колико брзо треккед. Његова је такође уграђен у дигитални компас, сат, термометар, и висиномер . Не превише траљав, али мало стрме на $ 120, с обзиром на и даље ћете морати да обезбедите ваше сопствене мапе. Хит паузе за видео праћење снимања доодад и мапирање софтвера.

Наставити читање Бусхнелл БацкТрацк Д града личне ГПС вас одводи кући, приказује како се то сте добили ту

Бусхнелл БацкТрацк Д града личне ГПС вас одводи кући, показује вам како је добио да се првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 04:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Бусхнелл | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар