неделя, 19 юни 2011 г.

Нев Иорк Пост блокира иПад приступ кроз Сафари, нада ћете платити за претплату уместо

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:
Па, то је један од начина да се људи плате за игре речи Нев Иорк Пост, који бастион правично, уравнотежено, а не-на-све сензационалистички извештавања, је блокирао иПад власници из читања његове приче кроз Сафари __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је.. Ако људи желе пуну прска по Хју Хефнер добијање дитцхед на олтару, они ће бити затражено да преузмете иОС апликацију која захтева пријављивање за упис почев од $ 6.99 на месец-месец основи. Одвајајући Невс Цорп-а охолост на тренутак, шта је чудно то је број решења Руперта Мардока & Цо нам је оставио цхеапскатес. Још увек можете да прочитате сајт на десктоп претраживачем или телефона, укључујући и један Андроид. У основи, дакле, Невс Цорп је дављење приступ интернету, али само за одабране групе читалаца. То је контраст од других добављача садржаја (чак и Невс Цорп власништву Валл Стреет Јоурнал-), који су више од платформе агностик Онда опет. постоји слабом могућност да Невс Цорп циљане иПад у напору да поново бренд Пост као глоссиер врсту таблоида, а ла Дневни . На које можемо рећи, да је то неки маштање тамо, Рупе.

Нев Иорк Пост блокира иПад приступ кроз Сафари, нада ћете платити за претплату уместо првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 16:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор паидЦонтент | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар