неделя, 19 юни 2011 г.

Питајте Енгадгет: шта је најбоље бежични ХДМИ предајник / пријемник?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/ask-engadget-whats-the-best-wireless-hdmi-transmitter-receiv/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри питати свет за одговоре, ево излазу да то учини. Ове недеље Питајте Енгадгет упит долази нам од Ален, који треба да смањи кабл на најгори могући начин. Ако сте у потрази да пошаљете упит сопственог нас пад линије на аск [ат] Енгадгет [давт] Ср.

"Ја сам преселио у мали студио и из неког разлога кабла је у незгодну место и морам начин за пренос ХД квалитету видео и аудио даље не више од 20 метара Који је најбољи бежични ХДМИ предајник / пријемник за. Захваљујући оваквој ситуацији? "

Без сумње, бежични ХДМИ ™ решења су еволуирали у велики начин у последњих неколико година. Оно што је некада била резервисана за оне технологија са завежљајима готовине је сада прави свој пут низводно, али још увек постоји доста кашњења питања да се бави. Дакле, овде је питање - да ли сте набасали на једног који је у ствари вредан соли? Обавестите нас у коментарима испод!

Питајте Енгадгет: шта је најбоље бежични ХДМИ предајник / пријемник? првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 22:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар