неделя, 19 юни 2011 г.

Пријем Рејсер чини штампање забавно, отпада више папира него што сте икада помислили могуће (видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:
Наравно, можете користити ваш штампач испљунути табеле, али како о Хоокинг Уп ДУАЛСХОЦК 3 да га играју као видео игре? То је управо оно што Исус Навин племенит и ундеф Дуо радили током радионице у вези са ОФФФ прошле недеље, а резултат је диван (ако не и урнебесна). Трио кодирани утакмици у опен__Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__с , под називом Пријем Рацер, која користи термални штампач пријема моддед са "светло Беамер" да бисте приказали информације игри и представља аутомобил, ДС3 да је контролише, и лаптоп за повезивање уређаја и покренути софтвер. Рандом стазу са препрекама добија брзо штампан, док играч покушава да га навигацију без пад система - нешто као Лејн Разделник - или док папир пролази после 164 метара. Постоји дрво воле веб претраживач верзију и све детаље о томе како то ради у изворном линк испод. Смо постигли нешто више од 1.400 1.752 поена, да нас обавестите како да урадите у коментарима.

[Хвала, Џеси]

Наставити читање Пријем Рејсер чини штампање забавно, отпада више папира него што сте икада помислили могуће (видео)

Пријем Рејсер чини штампање забавно, отпада више папира него што сте икада помислили могуће (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 19. Јун 2011 15:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Десигнбоом | извор ундеф | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар