неделя, 19 юни 2011 г.

Мицрософт да злонамерних програма: Ваш АутоРуннинг дана Виндовс су нумерисани

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/microsoft-to-malware-your-autorunning-days-on-windows-are-numbe/:
Чувајте се, малваре-а. Виндовс АутоРун ажурирања за Висту и КСП СП3 Мицрософт је објавио да је у фебруару су до сада показала успешном у спречавању датотека кваре начине. Иако је Виндовс 7 је ажуриран да бисте онемогућили АутоПлаи у АутоРун за УСБ дискови - замрзавање способност за вирус да га искористи - наведене верзије су остали рањиви до одмах после јануара. Брзо напред на период између фебруара и маја ове године, а исправке су смањили број инцидената за 1,3 милиона у односу на три мјесеца прије за подршку Виста и КСП гради. Невероватно, када се склоне од маја прошле године, постојала је 68 одсто пад у износу од инцидената у свим буилд-ови Виндовс користећи Мицрософт злонамерног софтвера Уклањање алата. Постоји још један фенси граф после паузе да се помогне Илустрације ради, а ви ћете наћи још две, заједно са пуном запосленом по ударају извор везу доле под.

Наставити читање Мицрософт злонамерних програма: Ваш АутоРуннинг дана Виндовс су нумерисани

Мицрософт да злонамерних програма: Ваш АутоРуннинг дана Виндовс су нумерисани првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 21:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар