неделя, 19 юни 2011 г.

Недеља у Аппле: иПхоне откључан и тужбу вести изобиљу

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:

Да ли смо сви опоравио од тог ВВДЦ-индукована измаглица још следеће Аппле-прошлонедељног саопштења? Ако нисте, а ви треба да ухвати корак на врху недеље Аппле Невс, ми смо ту за вас. Не само да постоје нови иПхоне 5 и иПад гласине приказ ретине, иПхоне 4 купци у САД сада могу да добију откључана верзија. Аппле такође населили своје патентне спорове са Нокиа док суочава са новим заштитни знак тужби, а ми смо интервјуисали инди музичка етикета о томе зашто мисле да је Апплеов односима са ицлоуд су лоша ствар. Читајте даље!

Извештај: иПхоне 5 у завршно испитивање, може недостајати 3Г ФацеТиме на Веризон : следеће генерације иПхоне је наводно на путу за септембар издање, јер наводно је у завршној фази тестирања. Веризон корисници могу добити Рав Деал, иако, као носилац тек треба да заврше подршку за ФацеТиме позиве или ОТА ажурирање софтвера.

Откључан иПхоне 4 доступна у САД, али то ће вас коштати : То је доста времена, али Аппле је коначно почела продају откључани верзија иПхоне 4 у Сједињеним Америчким Државама. Уређај је доступан у црно-беле, али само ГСМ верзија се продаје као откључана.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар