сряда, 26 януари 2011 г.

Ubiquisys представя Attocell: лични предназначени femtocell да работят в международен план, да сбъднат мечтите

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/ubiquisys-unveils-attocell-personal-femtocell-designed-to-work/:
Той определено е един от първите неща, които ние, че се опитва с AT & на 3G T микропореста през 2009 г., но мечтите ни са били бързо разбити, след като установява, че каза устройството е било трудно жични да функционира само, когато се получава заключване GPS рамките на Съединените щати на Америка. За щастие, изглежда, че поне няколко инженери на Ubiquisys са езда нашия същия ред на мисли, и се Mobile World Congress, че ще бъде дебютира устройството на нашите мечти. В Attocell е описан като личен femtocell за използване с 3G смартфони, и най-доброто от всички, то е проектирано за използване в международен план. По същество, това би позволило на смартфон от една държава, която използва международните си връзки в Мрежата на тунела на разговор клетки чрез - има безплатно - и определено заобикаляйки тези лоши такси за роуминг, които се правят, когато звъни през клетъчната мрежа в чужбина. Компанията признава, че не е бил тестван с iPhone, BlackBerry телефони, няколко телефони Nokia и кикота на телефони с Android, и ние сме се познае, че Windows 7 Телефон и WebOS потребители няма да имате никакви проблеми, един от двамата.

Идеята е много проста: свържете Attocell на вашия лаптоп чрез USB, което осигурява захранване и връзка с интернет. От там, той ще анализира IP адрес и областта на радиочестотния да се определи коя държава е в, и си поставя 3G радио мощност съответно под лиценз ниво. В някои страни на обхвата ще бъде само пет милиметра, в други страни, може да се покрие цяла стая. За тези, които в първия случай ще трябва да поставите телефона си на върха на устройството и да използвате слушалки Bluetooth да се обадя, но хей, това е още по-добре да плати в AT & T две ръце и по-голямата част на крака, само за да се обади вкъщи от където и да сте. Луд все още, Ubiquisys мисли, че ниската изходна мощност на устройството - в съчетание с нейната способност да "следи непрекъснато си среда избор, за да гарантира, че има нулево влияние върху съществуващите мобилни мрежи" - ще направи Attocell освободени от регулаторен контрол и изискването за типово одобрение. Ето надявайки се, че лети само, тъй като компанията се надява, и ние ще се удря пода в Барселона, за да откривам една точка на цените, Премиера всеки превозвач сделки са успели да се приземи.

Ubiquisys представя Attocell: лични предназначени femtocell да работят в международен план, да сбъднат мечтите първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари, 2011 г 10:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ройтерс | източник Ubiquisys | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар