сряда, 26 януари 2011 г.

AppToyz iPhone контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео)
Ние, като теб, погледнах копнеж по Parrot AR.Drone . Ние сме имали много забавно експериментират с увеличен начини реалност игри и прекарва много време въздишане на $ 299 на цената му. За щастие има и сега е много по-евтин вариант - много по-малко сложни, но този, който все пак е по-евтино. Това е хеликоптер AppToyz, идващи най-скоро и на дребно на стойност един (относително) достъпни £ 50, или около $ 80. Това изглежда да е еволюирал от стандарта, малки, IR-контролирани хеликоптери, които са навсякъде в момента, но това се контролира от вашия iPhone или докосване учтивост IPod на прикачен файл, който клипове в гнездото за слушалки, който много прилича на набор от универсални дистанционни донгъли iPhone сме виждали през годините. Има и една кола RC идва, малко по-достъпни цени от £ 30, макар и само на хеликоптера е доказано, във видеото вградени по-долу. Давай напред и да гледате, и тогава започвате да очаква с нетърпение появата си, в момента плоча за месец април.

Продължавам четене iPhone AppToyz контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео)

AppToyz iPhone контролирани RC кола и хеликоптера са повече причини да се забавлявате с вашия телефон (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари, 2011 година 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink О Gizmo! | източник Pocket-влакънца | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар