сряда, 26 януари 2011 г.

BGR: BlackBerry цифрови евентуално използване на Android Dalvik виртуална машина, може да се кандидатира Android приложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/bgr-blackberry-playbook-to-possibly-use-androids-dalvik-virtua/:
RIM е бил надъхва AIR приложения и уеб приложения за цифрови за известно време сега, но има възможност много по-големи неща са в процес на разработка: BGR казва, че компанията иска да добави при използване на Java за BlackBerry приложения наследство, както и че сред другите варианти е като се има предвид използване на Dalvik виртуална машина намерени в Android да отида там. Това прави много смисъл - Dalvik е един от най-модерните Java (Иш) виртуални машини там, и това е с отворен код, така че RIM може евентуално да го вземе и ощипвам то да работи със съществуващите приложения BlackBerry, които са изградени в Java. Умно, умно.

Но това не е всичко: BGR продължава да се спекулира, че използването на Dalvik също така ще позволи на цифрови и бъдещи устройства QNX за прости действия тече редовен приложения Android, което очевидно е много по-голяма сделка, отколкото просто да се използват една и съща виртуална машина. Точно как и защо BGR е заявила, че скок е неясна, тъй като работи Android приложения на цифрови изисква пренасяне на много повече от Dalvik, но това е там. Всъщност, това е било там от 07 декември, когато съдбата взе една бележка от Gleacher и компания анализатор Марк McKechnie което предполага, че RIM планира да предлага Android съвместимост, така че ние сме любопитни, ако този слух е просто като друго пътуване през интернет месо мелница. Честно казано, ни залог е, че RIM е твърде горда да предложи Android съвместимост и че това е просто разследване Dalvik като обкръжение, но ще се радваме да се докаже наред - ще видим какво ще стане.

BGR: BlackBerry цифрови евентуално използване на Android Dalvik виртуална машина, може да се кандидатира Android приложения първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари, 2011 година 14:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BGR , Fortune | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар