сряда, 26 януари 2011 г.

Бяла iPhone слухове като Apple се съхранява в световен мащаб намалява

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/white-iphone-rumored-as-apple-store-goes-down-globally/:
Той е бил длъжен да се случи някога, и днес е толкова добър, колкото всеки друг, ваканционни дни след стартирането на митичния бял iPhone 4 . Въпреки че обикновено ние ще разгледа в сряда вечер кофраж на глобалната магазин Apple да бъдат свързани с поддръжката, чуруликане идентифициране чифт трябвало бели номера iPhone част - MC604X / A (16 GB) и MC606X / A (32GB) - е покрито, приписвани на установената в последната минута с вътрешна Apple известна само като " Г-н Х "в различни технологични форуми. Нещо против ", пролет "Е последният срок за официално бял съобщение на iPhone -. Но моля ви, моля ви направя ... Не казвам, че е рано, ако тя не се появи, когато Apple се съхранява връща в бизнес-късно днес, ние не искаме никой да се нарани в коментар.

Бяла iPhone слухове като Apple се съхранява в световен мащаб намалява първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари 2011 01:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MacRumors | източник @ Xavierverhoeven (Twitter) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар