сряда, 26 януари 2011 г.

Microsoft: "над 2 милиона" Windows 7 Телефон лицензи продават на производители досега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft просто изпуснах няколко tidbits на знания за нас по отношение на изпълнение на Windows 7 Телефон, продиктувани от пазара до момента. Ето какво имаме:
  • "Ранни изследвания", казва 93% от WP7 клиенти са доволни и 90% биха препоръчали на платформата на други хора. Ние не знаем подробности за научни изследвания, все пак - броят на анкетираните клиенти, срокове, така нататък.
  • Средно на 100 нови приложения на пазара на ден, а над 6500 са общо достъпни в момента.
  • Най-важното е, че "над 2 милиона" лицензи са били продадени на ПОО в целия свят.
Какво значи това ни кажете? Е, нека се слон в стаята от пътя: на iPhone 4 продадени 3 милиона единици в малко под един месец след старта си, така че Microsoft очевидно има достатъчно място да се изравнят - но това не е изненадващо, за да ни, анализатори, или Microsoft себе си. Освен това продажбата на лиценза на OEM не е същото като да продава телефона на клиент, тъй като много от тези, произведени устройства седят на щандове на магазините; не е ясно точно колко WP7 устройства са всъщност в джобовете на потребителите в момента, но броят им е със сигурност по-малко от "над 2 млн. евро."

приходите на Microsoft Поканата е утре, когато се очаква да получите повече подробности за работата на платформата, но компанията се казва днес, че вижда много причини да бъде "бичи за основа за дългосрочен успех" тук - и като се има предвид, че те просто не може да си позволи да се провали в мобилна игра, ние се надяваме те са прави.

Microsoft: "над 2 милиона" Windows 7 Телефон лицензи продават на производители, доколкото първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари 2011 година 13:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар