сряда, 26 януари 2011 г.

XL1 концепция на Volkswagen Plug-in хибридни дизелови е 313MPG на горивна ефективност, съмнителна естетика

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/volkswagens-xl1-concept-plug-in-diesel-hybrid-has-313mpg-fuel-e/:
Готвенето на пара за определяне на аутобана може да бъде за да получите цяло много по-ефективни. Volkswagen е carted своите нови актуализирани Супер Ефективна концепция за автомобил, сега наречена XL1, които - след много размита математика , сме сигурни, - е класиран на по-313MPG разхода на гориво и произвежда само 24 грам CO2 на километър пътува . Има един електрически мотор и дизелов TDI двигател вземане на всички бучене и тътен шумове вътре, а цялостният дизайн орган е фокусирана върху производството на автомобили като светлина и като аеродинамичните е възможно. Volkswagen постигна 795 кг тегло ограничи чрез използване на въглеродни влакна, магнезий, керамика, алуминий и да се обръсне определяне на излишната пълнота от XL1, а вятъра тунел тестване и оптимизация са довели до по-скоро примерен 0,186 плъзнете коефициент. Това е рядко да се видят такива атрибути на нещо извън суперавтомобил царство, но след това има една причина, поради която тази PHEV все още е само концепция. FOF.

Продължавам четене XL1 концепция на Volkswagen Plug-in хибридни дизелови е 313MPG на горивна ефективност, въпрос естетика

XL1 концепция на Volkswagen Plug-in хибридни дизелови е 313MPG на горивна ефективност, съмнителна естетика първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари, 2011 23:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoweek | източник Volkswagen | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар