сряда, 26 януари 2011 г.

Kongregate прави триумфално завръщане на Android Market след няколко ощипвам

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/kongregate-makes-triumphant-return-to-android-market-after-a-few/:
След като е нехарактерно Google (и бързо) за действие срещу Флаш игра клирингова къща Kongregate когато си андроид ап отиде на живо преди няколко дни, не е ясно какво ще трябва да се случи да си го върне на пазара - но те са като един изстрел днес, като направи няколко ключови ощипвам и повторно. Най-вече, версия 1.1 вече не сметища Flash игри, които можете изтегляне на SD за съхранение, а вместо кеш паметта на браузъра на телефона се използва както за всеки друг сайт, които посещавате, които би трябвало да подлежат на окончателно стъпка към предоставянето на апартамент по-малко от една " App Store "усещане - точно това, което Google е загрижен за. Ще трябва да изчакаме и да видим дали това кученце разположени остава ... но за сега, можете да го вземете от пазара.

Kongregate прави триумфално завръщане на Android Market след няколко ощипвам първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари, 2011 г. 19:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник AndroLib | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар