сряда, 26 януари 2011 г.

Корейски изследователи демонстрират LTE-Advanced в потребителски RV, резултат 600Mbps изтегляния

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Корейски изследователи демонстрират LTE-Advanced в оплакваш RV, резултат 600Mbps изтегляния
Просто шеметен като деца по пътя за "Дисни" Светът в перспективата на LTE и WiMAX метене като горски пожар из цялата страна, но винаги някой трябва да дойде и да бъде Даунър от фука нещо още по-хладно. Тези деца са играчите в Корея, електроника и телекомуникации изследователски институт , същите хора, които ни донесе масаж мрежа още през 2006 г. и това страховито гледам коала . Сега те работят за LTE-Advanced, на реални вярно 4G , който предлага 600Mbps изтегляния. Това е шест пъти това, което може да се надява да се очаква от LTE и 40 пъти по-бързо от 3G - достатъчно, за да изтеглите 700MB файл за 9.3 секунди или поток 3D HD кадри в движение, подвиг тези луди котки са в постоянната си човек показва пещера по-горе. За съжаление ние нямаме снимки на нещо, от външната страна, но ние не виждаме антени. Много антени.

[Благодаря, Анди]

Корейски изследователи демонстрират LTE-Advanced в потребителски RV, резултат 600Mbps изтегляния първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти Януари 2011 13:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Далекосъобщенията Корея | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар