четвъртък, 26 май 2011 г.

КДДИ хаптичког паметни телефон прототип обећава до седам слојева додир, само показује два

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/kddi-haptic-smartphone-prototype-promises-up-to-seven-layers-of/:
Ах, још један евентуално парном, али интригантан, поред дуге линије за хаптичког патената и прототипова . Данас понуда: КДДИ смарт телефон прототип (коришћењем КИОЦЕРА Дисплаи Тецхнологи) обећава да донесе сензацију кроз вишеструке слојеве примењује екраном осетљивим на додир притиска. Замислите депресиван поклопца камере на екран осетљив на додир, а ти имаш идеју. КДДИ је имао само два екрана спортске хаптичког слоја при руци када демонстрирао прототип на бежични Јапану ове недеље, али Киоцера је наводно рекао Акихабара Вест да је технологија је у стању да до седам слојева примамљиво додир. Уредан. Можда ћемо добити неколико аутентичних хаптичког тоуцхсцреен на тржишту и то у гостима са свим вибрационе фалсификованих смо видели.

КДДИ хаптичког паметни телефон прототип обећава до седам слојева додир, само показује два првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 07:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Акихабара Новости | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар