четвъртък, 26 май 2011 г.

Матерњи 86 андроид Рунтиме андроид апликација ће омогућити да на Виндовсу

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Xht0zdstRRc/native-x86-android-runtime-will-enable-android-apps-on-windows.ars:

Стартуп зове БлуеСтацкс развио андроид рунтиме окружење за Виндовс оперативни систем. То ће омогућити корисницима да покретање андроид апликације заједно са конвенционалним Виндовс софтвер на оперативном систему Мицрософт. Технологија импресиониран неких великих инвеститора који су добили 7,6 милиона $ у серији финансирања, тако да БлуеСтацкс може претворити свој софтвер у пословању.

Као и већина андроид апликација знам, приказују андроид софтвер на Виндовс ПЦ-је историјски укључен емулацију-који нарушава перформансе и додаје да се значајно ресурса изнад главе. БлуеСтацкс је превазишло перформансе баријере изградњом матерњи 86 андроид Рунтиме које не мора да се ослањају на емулацију. Компанија каже да је андроид апликација које раде на стек ће бити веома одговара на Виндовс и неће патити од врсте заостајање које програмери су навикли да доживљавају када се користи Гоогле емулатора.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар