четвъртък, 26 май 2011 г.

Бест буи Мобилни надоградњу Контролор открива друге бројеве на вашем Спринт налог, позива сцаремонгеринг

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:
Неки црацк извештавање из НБЦ-промотера станица вест открио мало мана у најповољнијих с мобилног телефона цхецкинг надоградњу. Ако се ударац у Спринт мобилног телефона и поштански број, добијате одведени екран приказује све остале бројеве на вашем рачуну као. Ово се примењује само када твој је главни број на рачуну, ум вас, али питање је у очигледно лабаву приступа обезбеђивања података можда рачуна да остане приватно - Веризон, АТ & Т и Т-Мобиле корисници морају да прођу проверу безбедности на првом месту. Наравно, стварни ризици резултат од некога у стању да пронађе остале бројеве повезана са вашим налогом мобилне су толико мале да на граници бенигно ("Неко може да користи да ... за нешто", како Ккан извештај сагели саветује) мада тешко да изговоре најповољнијих од тога да буде аљкав са Спринт претплатника. Они су људи превише, знаш!

Бест буи Мобилни надоградњу Контролор открива друге бројеве на вашем Спринт налог, позива сцаремонгеринг првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 09:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ККСАН.цом | Соурце Бест буи Мобилни надоградњу Контролор | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар