четвъртък, 26 май 2011 г.

Гаџети осуђен за израду нас јадни, додги статистика се користи као доказ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:
Гаџети треба да се заокружи и бачен у ћелију десно поред меса лепак, дете такмичења и остале злогласне Публиц Енемиес. Злочин? Наглашавајући људе, тврде истраживачи у Ипсос Менделсохн. Доказа? Истраживање о богатих Американаца са приходима преко $ 100.000 који су моанед да су њихови животи више "компликованије" него што су били пре десет година. Дамнингли, велика већина тих испитаника је такође признао да су њихови животи више "технологија убризгали" него пре десет година. Истраживачи су такође истакли доказе из посебне анкети аффлуентс, која показује све већи распрострањености појединих гаџета који додају да "комплекс рачун" наше животе: е-читача власништво удвостручио током последњих осам месеци, СмартПхоне власништво је до 52 по процената, а трећина аффлуентс било сопственог или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ очекују да купи један ускоро. Довољан доказ, чини се, да пошаљете те сиромашне уређаји доле за живот - посебно ако занемаримо све друге ствари су се истакао богате Американце у протеклој деценији (рецесија, дефицити, лоше телевизијске серије), као и могућност да пуније особе могу да заиста је потребно више технологије да им помогне да се изборе .

Гаџети осуђен за израду нас јадни, додги статистика користити као доказ првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 09:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Уалл Стреет Јоурнал | Соурце Изрека | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар