четвъртък, 26 май 2011 г.

Омнио'с ВОВКеис тастатура сада испоруку, спремна да пристане ваш иПхоне за $ 100 (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/26/omnios-wowkeys-keyboard-now-shipping-ready-to-dock-your-iphone/:
Имајте на уму да Омнио ВОВКеис тастатура поменули смо још у новембру - онај који доноси пуне величине КВЕРТИ функционалност на свој иПхоне или иПод тоуцх? Па, сада је доступан за потрошњу. Када закључали иДевице у порт на десно, она ће се аутоматски почети пуњење и синхронизацију са иТунес. Одатле, можете да почнете да куцате текст директно у свој ручни, или користити дванаест тастатуре тастера за контролу функција репродукције музике, искључите екран, или да се пребаците између ПЦ и иПхоне режим. Можете чак и да користите свој мобилни екран осетљив на додир је као трацкпад за ваш Мац или ПЦ, иако морате апликација као што су мобилни миш ПРО да то учини. У суштини, то је ЕееКеибоард . Све у свему, ова врста синергије ће вас коштати око $ 100, тако да ако сте заинтересовани, ударио извор линк за више детаља, или глава прошлости пауза за прилично пузати-изазива видеа.

Наставити читање Омнио'с ВОВКеис тастатура сада испоруку, спремна да пристане ваш иПхоне за $ 100 (видео)

Омнио'с ВОВКеис тастатура сада испоруку, спремна да пристане ваш иПхоне за $ 100 (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 26. мај 2011 09:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦомпуЕкперт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар