сряда, 8 декември 2010 г.

MOG удари Chrome Уеб съхранява, охлажда нашата Flash свинете с хубав хладен washcloth HTML5

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/07/mog-hits-the-chrome-web-store-cools-our-flash-fever-with-a-nice/:
Ние отдавна е привърженик на абонамента музика, но тя винаги е трудни отношения: Рапсодия "и отлична селекция, но лошото апартамент и ужасно играч в Мрежата (Че какъв битрейт? вас), Zune е красив интерфейс, но Windows-само-ност, и Spotify е невъзможността да се продължи работата в САЩ. В крайна сметка, този писател се носеха над към MOG, който първоначално е бил за $ 5 на месец само за уеб услуги, най-известен с високата си скорост и достоен избор, с по-нова премине към Android и iPhone приложения (включително офлайн игра) за още -вкусен $ 10 на месец цена. За съжаление, през цялото това време ние трябваше да се примири с унижението на поп-нагоре, за прозорец базирани Flash плейър основния ни MOG опит, който блокира всеки браузър на Mac най-малко веднъж на ден - като повечето неща, Flash за Mac. Което ни води до днес: MOG е включен апартамент на ново Google Chrome Уеб съхранява , и след като "инсталира" предлага изцяло нов богата бързо, HTML5 интерфейс за MOG. Още по-добре на уеб приложението работи в Safari на mog.com / хром. Под предния капак има още една "обезглавена" Flash възпроизвеждане елемент за DRM purporses, но всичко останало е голямо подобрение. Единственото нещо, което може да направи по-щастлив с нас ще бъде нещо като exfm стил удължаване Chrome за добавяне на музика откриват в интернет на плейлисти MOG. Знаеш ли, докато ние сме все целия мечти, предоставени по този начин, може и да отида за се счупи.

MOG удари Chrome Уеб съхранява, охлажда нашата Flash свинете с хубав хладен washcloth HTML5 първоначално се появи на Engadget на Вто, 7-ми Декември, 2010 год 18:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В MOG Блог , Chrome съхранява уеб | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар