сряда, 8 декември 2010 г.

Nexus S ще падне Супер AMOLED в полза на Super Clear LCD в Русия, може би други територии твърде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/nexus-s-will-drop-super-amoled-in-favor-of-super-clear-lcd-in-ru/:
В САЩ и Великобритания може да е единственото официално официални пазари за Samsung изградена Nexus S от Google, обаче руския отбор Сами е вече поднесе няколко допълнителни подробности относно наличността в чужбина. Щрихи в Февруари 2011 година стартира за водещи Пищен, на Руски момчета се отбележи, че тяхната версия на Nexus S ще се предлага с 4-инчов Super Clear LCD , а на Супер AMOLED панел украсяване на англоезичните варианти. Това е най-вероятно мотивиран от все още е ограничено предлагането на S-AMOLED дисплей, въпреки че ние няма да тормозене прекалено много - на Super Clear неща показа, че това не е мърляч един от двамата. Ако не друго, то ще бъде съобщение на февруари, че ни е мърморейки пътя ни през зимата.

Nexus S ще падне Супер AMOLED в полза на Super Clear LCD в Русия, може би други територии също първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 04:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Samsung Hub , Unwired Преглед | източник Samsung Русия (LiveJournal) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар