сряда, 8 декември 2010 г.

MOD системи "Download2Go павилиони сега Хокинг DRM музика без

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/mod-systems-download2go-kiosks-now-hawking-drm-free-music/:
Ще трябва да се появи в бърз Chek в Ню Йорк или Ню Джърси да се възползват за сега, но ако и качи просто не са се говори отношение, чувам до сърцето с MOD системи "Download2Go павилион един може да бъде си най-добрата алтернатива. Засаждат се в десет населени места в горепосочените държави, тези павилиони работят много прилича на филм оборудвани такива , които са инсталирани на различни места Blockbuster и в 30 летища в САЩ, а по-скоро, отколкото е домакин на най-новата мадама движения, те са натоварени с сингли, албуми и други неща, които могат да се насладят на така наречените си MP3 плейър. Можете да получите обща представа за това как тя работи с филм веднага след почивката, но каквото и да правите, не забравяйте да донесе на ненатоварено SD карта или USB устройство.

Продължавам четене MOD системи "Download2Go павилиони сега Хокинг DRM музика без

MOD системи "Download2Go павилиони сега Хокинг DRM музика без първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември, 2010 година 05:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MOD системи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар