сряда, 8 декември 2010 г.

Garmin стартира OpenCaching общност, настоява кеширане по-близо до основните

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/garmin-launches-opencaching-community-pushes-caching-closer-to/:
Какво е това? Вие никога не сте чували за кеширане? За срам! Във всички сериозността, ние сме surmising, че много от вас, там може да са пропуснали този многообещаващ бижу на почивка, но на Garmin, правиш си darnedest да промени това. Производителят GPS току-що откри нова онлайн общност, в OpenCaching.com, приветства "напълно безплатно онлайн общност за създаване, споделяне и намиране на точки по целия свят." За тези от примката, кеширане, се приближават до сложна игра на криеница, когато лицата изтегляне GPX файлове и след това главата на приключения, които ще ги доведат до различни изненади и / или съкровища. А двумесечно кок мед, оригинален сценарий от Step Brothers, или може би дори и в запечатан плик на германски марки от миналия век - Знаеш ли, неща от този сорт. Сайтът дори позволява на потребителите да класира "Awesomeness" в допълнение към размера, терен и трудност, и докато това е очевидно домакин Garmin, това е платформа агностик в природата. Ръководител на над ако търсите да гори няколко трасета през празниците почивка.

Продължавам четене Garmin стартира OpenCaching общност, настоява кеширане по-близо до основните

Garmin стартира OpenCaching общност, настоява кеширане по-близо до основните първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 01:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник OpenCaching | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар