сряда, 8 декември 2010 г.

голям Google за седмицата: Nexus S, пчелна пита таблетки, Chrome OS лаптопи и електронни книги за зареждане

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Трябва да го предава на Google : ако целта е да притежавате новините технология за 48 часа, осъществява мисия. В Маунтин Вю компания, прекарал първите два дни тази седмица очертаване почти всеки голям обявяването това вероятно ще може да: нов телефон флагман ще се появи следващата седмица (на Nexus S), нов Android изграждане (2.3 Пищен), предварителен преглед на Следващата Android завършеност (пчелна пита) на никога-преди-виждал таблетка Motorola, дебюта на облака на основаната на лаптоп платформа (ОС) с техника, както и огромен спад в отглеждане на електронни книги на пазара - и това не е всичко. Ние сме направили всичко възможно да кондензира всичките дни "подчертава в нещо по-лесно за възприемане, така че четете нататък за една рекапитулация на всичко Google!

Продължавам четене голям седмица на Google: Nexus S, пчелна пита таблетки, Chrome OS лаптопи и електронни книги за зареждане

голям седмица на Google: Nexus S, пчелна пита таблетки, Chrome OS лаптопи и електронни книги за зареждане първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 год. 13:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар