сряда, 8 декември 2010 г.

Нео Гео игри удари PSN, добавя онлайн игра, ров на гигантски касети

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/:
Нео Гео игри удари PSN, добавя онлайн игра, ров на гигантски касети
Ако сте на определена възраст, имаше една конзола иска повече от всеки друг: а Нео Гео . Тя е толкова голямо, толкова тъмна, и така шибан скъпо беше като притурка от друг път - все още има да е било, гледайки към вас от зад щанда на Бабидж е. $ 649 през 1990 г.? Да. Ох. Както и да е, хората днес вече може да опита машината величие, че за много по-ниска цена, с PlayStation Network , получаващи 10 от най-големите хитове на системата, всеки продава за между $ 6,99 и $ 8,99. Да, тези игри са вече на разположение за Wii Virtual Console , но PSN версията ще поддържа онлайн конкурентна и кооперативна игра, която наистина си заслужава да се вълнувам. Всички мачове ще се удари на PS3 на 21 декември, а Fatal Fury и Metal Slug ще обиколят на PSP след това, както добре. За други игри, като магьосник Лорд и Супер помощници, които ви преносими хора просто ще трябва да изчакат до януари.

Нео Гео игри удари PSN, добавя онлайн игра, ров на гигантски патрони първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Joystiq | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар