сряда, 8 декември 2010 г.

NVIDIA хвали предимствата на многоядрени процесори за смартфони и таблетки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/nvidia-touts-the-benefits-of-multi-core-processors-for-smartphon/:
Той може просто да става въпрос посочва очевидното, но NVIDIA току-що публикува доста дълга whitepaper възхвалява многото предимства на мулти-ядрени процесори за мобилни устройства. Това очевидно включва някои говорят за Tegra 2 , която сега е доставка за таблетки (и които са вписани в някои телефони ), както и няколко доста смели изявления, а именно - че двуядрени процесори ще бъде "стандарт" за мобилни устройства като смартфони и таблетки през 2011 г., и че четири-ядрени процесори идват "в близко бъдеще." Крайното заключение, разбира се, е, че смартфони и таблетки ефективно ще последват примера на настолни и преносими компютри, както и че по отношение на NVIDIA е загрижен, че възнамерява да бъде една голяма част от вземане на това да се случи. Хит на източника връзката по-долу за пълна хартия (под формата PDF).

NVIDIA хвали предимствата на многоядрени процесори за смартфони и таблетки първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 година 03:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink HardOCP | източник NVIDIA whitepaper , Computerworld | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар