сряда, 8 декември 2010 г.

Nightstand Tweets, сканира, щампи, и вероятно прави някаква художествена декларация (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/nightstand-tweets-scans-prints-and-presumably-makes-some-sort/:
Дали туитва от дървета или предоставянето на катализатор за шут концептуален арт проекти , хората обичат да правят Twitter правя глупави неща. Това ли е просто прищявка, или е нещо по-дълбоко - да кажем, някакъв възвишен съпоставка между начина, по който хората живеят сега и как са живели преди Интернет? Ада ако знаем, но може би Джон Kestner да го обясни на нас. Разбирате ли, този художник и дизайнер е създал нещо, наречено Tableau, мрежов нощното шкафче, че има две функции: сканиране и публикуване на изображения в Twitter, и отпечатване на снимки, които се появяват в емисията си Twitter. И това е всичко. Това, което е направено от рециклирани (да се чете: / а) материали, а дори и се отличава с предупреждение във формата на светлинно-чекмедже се дръпна за да ви уведоми, когато се появи снимки. Всичко това е много умен, добре изглеждащи и евентуално затрогваща (освен ако не ни са в емисията си, Twitter, като в този случай всичко, което ще получите са снимки на KIRF мобилни телефони). Но не се сключва дума за това - виж за себе си след почивката! В момента на дисплея на Сент Етиен биенале 2010 г., дизайнер има планове за привеждане на устройствата на пазара по някое време следващата година.

Продължавам четене Nightstand Tweets, сканира, щампи, и вероятно прави някаква художествена декларация (видео)

Nightstand Tweets, сканира, щампи, и вероятно прави някаква художествена декларация (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 09:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Дизайн Boom | източник Джон Kestner | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар