сряда, 8 декември 2010 г.

Футуристична шише за вода използва техниката, науката, за да знаеш, че жадни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/futuristic-water-bottle-uses-technology-science-to-let-you-know/:
Бъдещето е страшно място , да - но едно нещо, което не е нужно да се страхуваме се знае, че ние сме жадни. Научни изследвания и развитие фирма Cambridge Consultants ще се фука му интригуваща "I-dration" концепция шише за вода фитнес на CES в рамките на няколко седмици, комбиниране на серия от сензори на самия бутилка, които комуникират с един апартамент имате инсталиран на вашия смартфон . Бутилката ще измери температурата на околната среда, колко течности сте удряха и колко често сте го довърша телефона, междувременно, ще използва акселерометър за измерване на колко е трудно сте изработване и комбинират с данни, че сърдечната честота от на гръдния кош лента. След схрусква някои числа, приложението определя дали сте нисък на H2O - и ако сте, че ще направи синя светлина върху бутилката пулс. Ако това изглежда като заобиколен начин да спре хидратирани ... Е, това е защото той е, но ъгълът Cambridge е, че това е един демонстрант за нови и интересни начини, че сензори могат да бъдат притиснати и интегрирани с смартфоните да се създаде "хардуер приложения." Като говорим за, можем да използваме един висок, хладно чаша вода. Следвайте почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене Futuristic шише за вода използва техниката, науката, за да знаеш, че жадни

Футуристична шише за вода използва техниката, науката, за да знаеш, че жаден първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември, 2010 08:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар