сряда, 8 декември 2010 г.

Samsung Глория да бъде 10-инчов Windows 7 таблетки с плъзгаща се клавиатура?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/samsung-gloria-to-be-a-10-inch-windows-7-tablet-with-slide-out-k/:
Като нетбук, само че не. Последното нещо, което да пуснете в нашия "луд слух" пощенска кутия е Windows 7 таблетки концептуализира по-горе. Blogeee го на авторитета на два отделни източници, че Samsung планира 10-инчов шисти устройство наречено Глория, които биха били в Windows 7 и са плъзгаща се клавиатура. Това, което виждате по-горе е само mockup за това как може да се появи Глория - ако тя някога се появява на всички - включително за евентуално одиране усилия от страна на Samsung, за да Windows 7, които малко по-докосване по-лесно. Ние все още да намери други потвърждение за това независещи източници Blogeee ", така че го третират като малко по непотвърдена информация на пикантни, че е, но ако трябва да се чувстват надежда за бъдещето, март и април са месеците, посочени за потенциалното отделяне.

Samsung Глория да бъде 10-инчов Windows 7 таблетки с-клавиатура пързалка? първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември, 2010 06:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Blogeee.net | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар