сряда, 8 декември 2010 г.

EVO Shift 4G (известен още като HTC рицар / Спиди) се появява в аксесоар снимки, показва съмнителни рокля Sense

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/evo-shift-4g-aka-htc-knight-speedy-shows-up-in-accessory-pic/:
Не може да има достатъчно андроидите в живота си? Ами, ето още един! Алтернативно, известен като рицар или Спиди , предстоящи Android на HTC устройство е направила няколко изяви преждевременно снимка в опит да помогне продаде някои случаи за своето бъдещо самостоятелно. Момчетата на HTCPedia доклада, който те разполагат с всички случаи в техните образи на склад и уверено идентифициране на Speedy Knight като 3.7-инчов QWERTY слайдер, а интерфейсът на телефона и задни надпис не оставят никакво съмнение за това работата на HTC Sense кожата за Android. Най-вероятният сценарий за бъдещето на дребно този телефон е, че тя ще бъде наречена EVO Shift 4G и използване на Sprint WiMAX ефира, оставяйки само нерешен въпрос, тъй като една дума заявка: кога?

Продължавам четене EVO Shift 4G (известен още като HTC рицар / Спиди) се появява в аксесоар снимки, показва съмнителни рокля Sense

EVO Shift 4G (известен още като HTC рицар / Спиди) се появява в аксесоар снимки, показва съмнителни Sense рокля първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 03:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HTCPedia | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар