сряда, 8 декември 2010 г.

Inventec кораби 60000 Chrome OS нетбуци на Google, се казва нека тестване започне!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/inventec-ships-60-000-chrome-os-netbooks-to-google-says-let-the/:
Chrome OS , или "Chrome без OS все по свой начин", както обичаме да казваме около тези части, най-накрая имам първите си малко специализиран хардуер вчера в Cr-48 изпитвателното устройство . Това не за продажба, без марка лаптоп ще се раздава на фирми и любопитни зяпачи чрез Chrome OS пилотни програми, които ние вече предупреди, вие ще имате ограничен брой машини на разположение. Сега ние можем да бъдем малко по-точно за това ограничение с официално изявление от Inventec пускането текущата превози до Google на обща стойност около 60 000. Това не е да се каже, че това ще бъде последната съответстват на Cr-48s, ако всичко това просто означава, че има прилично богати складови наличности от началната група от получатели, но ние знаем като числа, така че сме може и да споделят, че един с вас .

Inventec кораби 60000 Chrome OS нетбуци на Google, се казва нека тестване започне! първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември, 2010 06:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigiTimes | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар