сряда, 8 декември 2010 г.

Google Latitude прави кратка поява в App Store, получава издърпа след набързо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/google-latitude-makes-brief-appearance-in-app-store-gets-yanked/:
А, игрите, които възрастните играят. Това е ситуация, която започва да се чувстват ужасно много прилича на Google Voice фиаско , които направиха на кръга в средата на 2009 г., но ако не го прекрати по подобен начин , няма да намерите ни kvetching за дразни . Както разказва историята, добросъвестен глоба Google Latitude ап се появява в App Store на час Япония преди, само за да се издърпа, преди да може да нося се над и за всяка друга нация -. TechCrunch смята, че това е Ел GOOG правят дърпа, че е напълно възможно че хората в Маунтин Вю не са съвсем готови публично да го открие, и с всичко, което действие Chrome захождането вчера, не е трудно да си представим как предстоящото стартиране е пренебрегвана. Във всеки случай, описанието на апартамента, както и повечето от снимки на екрани са на английски, така че ние сме предпазливо оптимистични, че ще изплуват в близко бъдеще, след като няколко са осеяни е и Ц. пресечена. С IOS четири подкрепа фон населено място, там едва ли е причина да се чака повече, нали?

Google Latitude прави кратка поява в App Store, получава издърпа след побърза първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември, 2010 09:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechCrunch | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар