сряда, 8 декември 2010 г.

Заключване IPAD спор таблетки много по-малко преносими, атрактивни и привлекателни за крадците

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/locking-ipad-case-makes-your-tablet-far-less-portable-attractiv/:
Болен и уморен от теглене си IPAD в завързан работна среда, дори страх да го оставя в чекмеджето на бюрото за половин минута, докато шетня в офиса на чаша кафе обгорени? Няма значение, намиране на нова кариера - просто попълват документи, необходими за опаковане на скрито оръжие и над главата на Mac Защити. Виждате, горепосоченият сайт е извършването това, което той призовава първата заключване в света IPAD случай - пластмасов корпус, който може да бъде затворен чрез заключване и вързани за почти всичко, чрез покритие стоманен кабел. След това е обезпечено, единственият начин за отстраняване на таблетката е правилният път, или по-бърз начин, с разделяне и да навлязат метод прави устройството никаква стойност. Самият случай може да се вземе за $ 39.95, докато делото / кабел пакет ще за $ 64.95. Но хей, това е трудно да се определи цена на спокойствие, нали знаеш?

Продължавам четене заключване IPAD спор таблетки много по-малко преносими, атрактивни и привлекателни за крадците

Заключване IPAD спор таблетки много по-малко преносими, атрактивни и привлекателни за крадците първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми 12, 2010 07:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mac Брави | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар