сряда, 8 декември 2010 г.

VCR главата получава Frankenstiened в силен импулс колелцето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/vcr-head-gets-frankenstiened-into-a-beefy-momentum-scroll-wheel/:
Виждали сме справедлив дял от VCR хакерство в наши дни, но тази динамика колелцето построен от старата глава VCR от Instructables общността Osgeld поставя нов бар за Джери машинации мъртъв технология . Очевидно на проекта е резултат от желанието да се намери 21-ви век е одобрен за употреба на кръгла част, която е била събиране на прах, след като отделена от резервен играч Sony VHS. Резултатът е обемист, но полезен, скролер, който може лесно да се задвижат и устойчиви чрез своя собствена инерция, за да върти за дълги периоди. Тази функция може да се окаже полезна за всеки, обременени с планина от видео редактиране на работа, или дори сте мързеливи народни просто се надявам да минете по-малко, докато четете в интернет. За съжаление, един бърз поглед към DIY инструмент Osgeld и списъци част показват, ще трябва да се направи доста повече от обирам играч лента за да получите тази работа направено правилно. Но тогава, когато се правят добри неща в живота, някога се лесно?

VCR главата получава Frankenstiened в силен импулс колелцето първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 год. 01:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Lifehacker | източник Instrutables | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар