сряда, 8 декември 2010 г.

Netflix лицензи още по-телевизор за поточно предаване от ABC / Disney

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/netflix-licenses-even-more-tv-for-streaming-from-abc-disney/:
\ Ние не сме сигурни дали Netflix се стигна до заплащане на 100 000 $ на епизод е говори, че се предлага да се разработи нови телевизионни предавания на Гледай миг, но той вече е достигнал нов договор с "Дисни-ABC телевизия група, която поддържа епизоди на сериали като Lost за стрийминг услуга , докато и добавяне на нови. Забавянето време за добавяне на нови епизоди е най-малко 15 дни за новия програмен така държа, че ABC.com / маркер Hulu удобен, ако поточно видео е гледането метод на избор, но с всеки един епизод на големи фаворити като Scrubs, Грозната Бети и Reaper дължи се през 2011 г., плюс разширени предложения от Disney Channel и ABC Family включително гръцката и High School Musical / Camp Rock поредица от филми сме сигурни, че всеки може да намери нещо, за да гледате през това време. ABC / Disney е бил надолу с Netflix стрийминг, тъй като в началото на деня , да не говорим за 99 цента продажбите телевизия / наеми , дали слуховете популярност на кабела рязане е вярно или не, изглежда, и двете компании са намерили баланса те могат да се споразумеят за сега , поставете отметка в съобщение за пресата след почивката за повече информация относно това, което е на разположение и кога.

Продължавам четене Netflix лицензи още по-телевизор за поточно предаване от ABC / Disney

Netflix лицензи още по-телевизор за поточно предаване от ABC / Disney първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември, 2010 година 10:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Netflix | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар