сряда, 8 декември 2010 г.

Quadrocopters влезе в летяща машина Арена, трябва да скача за пинг-понг топка за да оцелее (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Не се нуждаем от още един герой. Ние не трябва да знае пътя към дома. Всички ние искаме, е живот отвъд летяща машина Arena, тест игрище в Швейцарския федерален технологичен институт ( ETH ) когато quadrocopters могат да се научат нови умения и да протегнат фен ножове без ранени прекалено много учени. Един от тези нови възможности, е жонглиране с топки - добре, една топка, така или иначе. Този конкретен quadrocopter се е научил да се определи пинг-понг топка и е доста вещ в това като се има във въздуха, докато самият робот остава летенето. Интересното е, че последният проект, който чул за от ETH участва и тенис на маса , така че се надяваме следващата включва пълен мащаб хуманоиден играч, който няма да спре, лов, преди да е смачкан всеки противник.

Продължавам четене Quadrocopters влезе в летяща машина Арена, трябва да скача за пинг-понг топка за да оцелее (видео)

Quadrocopters влезе в летяща машина Арена, трябва да скача за пинг-понг топка за да оцелее (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 14:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник ETH - IDSC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар