сряда, 8 декември 2010 г.

Intel тихомълком форми нетбук и таблетка група, за да дадем на конкуренцията

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/intel-quietly-forms-netbook-and-tablet-group-to-fend-off-competi/:
Там дори не е толкова като съобщение за пресата, съобщаващи за един, а "Ню Йорк Таймс" е потвърдена с Intel чипове, че наскоро формира нова бизнес единица наречена просто "нетбук и група таблетка." Това е очевидно бе възложена задачата да fending на разстояние конкуренция на нетбук и таблетка пространство, както и осигуряване на Intel остава като успешни, тъй като е с Atom процесори - то ще бъде водена от настоящата глава Communications Group на Intel, вградена и Дъглас Л. Дейвис. Intel говорителят на Бил Kircos обясни още, че "има смисъл за нас, за да наточи се съсредоточи върху тези приятели на компютъра, както и опит Дъг на провеждане на подобни и много успешно внедрени разделение го поставя правото човек да води групата."

Intel тихомълком форми и таблетки група нетбук да дадем отговор на конкуренцията първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ню Йорк Таймс " | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар