вторник, 15 март 2011 г.

Цибердине демонстрације доњег дела тела ХАЛ ексоскелетон за помоћ инвалидима, не искорени човечанство (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/cyberdyne-demos-lower-body-hal-exoskeleton-for-helping-the-disab/:
Цибердине'с ХАЛ (хибридни помоћне екстремитете) роботске одело је шутирање (камен?) око већ годинама, и на овогодишњем Циберницс овом међународном форуму, компанија демонстрирао неколико нових итерација технологије. видели смо тешке верзија технологије скале швајцарски врх , али је нови демо приказао упаљач и виткији доњег дела тела одело (не за разлику од Локид је ХУЛЦ систем) намењен за помоћ онима са болестима мишића и даље амбулантно. Разлике између нових бушење и раније види цело тело оклоп - намењен за употребу од стране ЦАРЕ здравствених и фабрички радници за помоћ у озноји - мање робусна Сервос и танког профила омогућава да носе мање брину око свог изгледа и још много тога више од живе своје животе. Пееп двоножни бионицс у акцију након паузе.

Наставити читање Цибердине демонстрације доњег дела тела ХАЛ ексоскелетон за помоћ инвалидима, не искорени човечанство (видео)

Цибердине демонстрације доњег дела тела ХАЛ ексоскелетон за помоћ инвалидима, не искорени човечанство (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 07:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДигИнфо ТВ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар