вторник, 15 март 2011 г.

РИМ ББМ социјалну платформу иде да отворите Бета, омогућава Девс пече ББМ у БлацкБерри апликације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/rims-bbm-social-platform-goes-to-open-beta-lets-devs-bake-bbm/:
Најављена је у 2010 БлацкБерри Девелопер конференцији прошле јесени, ББМ Социјална платформа је управо постала доступна заинтересованим треће стране Девс у бета форми. Наравно, можда се нада да отвара БлацкБерри Мессенгер други (читај: не купина) платформе преко АПИ-ја ... али да, то је не дешава баш увек . Уместо тога, СДК омогућава људи у развоју за БлацкБерри ОС да се интегришу ББМ могућностима у своје апликације, као и листа могућности је прилично велико: моћи ћете да прочитате и ажурирање профила корисника уградили ББМ цхат у твоју апликацију, и пренос датотека , да поменемо само неке од великих (уз дозволу корисника, наравно). Тренутни Бета ради за Јава апликације, а РИМ је тешко на послу црафтинг нова верзија да се појави у априлу да ће додати ВебВоркс Веб компатибилност апликација.

РИМ ББМ социјалну платформу иде да отворите Бета, омогућава Девс пече ББМ у БлацкБерри ® апликација је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 17:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Унутар Девелопер Блог БлацкБерри ® | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар