вторник, 15 март 2011 г.

Џон Бон Џови оптужује Стив Џобс стављања метак кроз срце музике

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/jon-bon-jovi-accuses-steve-jobs-of-putting-a-shot-through-the-he/:
Стив Џобс је, према легенди музички Џон Бон Џови, је "лично одговоран за убиство музички бизнис." Овај оштар (и економски лажни ) оптужба долази из интервјуа је спроведена уз Британије Сундаи Тимес ", где је отворено поставља своје запрепашћење у овом веку потез од дистрибуције музике на физичком медију и према свеприсутни преузимање портала . Бон Џови је носталгија сија кроз у детаљан опис "магичних" искуство брање горе евиденције и уживају своја слатки додир и умирујуће тонове аналогни - иако нисмо сигурни како је пропустио чињеницу да ЦД-ови, а не довнлоад, били су прво да избоде бодеж дигиталне погодности кроз рупу у свом запису колекцији. Ипак, Бон Џови мисли да Аппле-ов иТунес-успех је крив за губитак наше колективне невиности и светлих очију ентузијазам за музику. Шта ви мислите?

Наставити читање Бон Јови оптужује Стив Џобс стављања метак кроз срце музике

Џон Бон Џови оптужује Стив Џобс стављања метак кроз срце музике првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 20:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк иподнн | Соурце Сандеј тајмс (паивалл) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар